Izvor: TANJUG
04.11.2023 u 07:14
1

I RADIKALI SPREMNI ZA START: SRS predala RIK izbornu listu za parlamentarne izbore

Srpska radikalna stranka predala je Republičkoj izbornoj komisiji kandidaturu izborne liste “Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka“ za predstojeće parlamentarne izbore. Nosilac liste je prof. dr Vojislav Šešelj, a listu je podržalo preko 11.000 građana Republike Srbije, saopšteno je iz SRS.

Predsednik Vučić govorio napadima na njega i članove njegove porodice i sveukupnoj hajci

U pratnji funkcionera i stranačkih aktivista, izbornu listu Srpske radikalne stranke je u petak uveče predao zamenik predsednika stranke, Aleksandar Šešelj. Aleksandar Šešelj je izjavio da se Srpska radikalna stranka nije odrekla svojih programskih načela.

“Mi se zalažemo da Srbija konačno napravi jedan važan korak, korak u budućnost, da Srbija prekine pogubni proces evropskih integracija i da Srbija jednog dana postane prva evropska zemlja članica BRIKS-a.

Naši prioriteti su kompatibilni sa tom vrstom spoljnopolitičke orijentacije i mi smatramo da je naš prioritet teritorijalni integritet, KiM u sastavu Srbije, naše savezništvo sa Ruskom Federacijom, ekonomski prosperitet naše zemlje i životni standard naših građana, što možemo da obezbedimo isključivo produbljujući naše odnose sa najmoćnijim ekonomskim savezom na svetu, sa našim prijateljima, našim saveznicima u borbi za očuvanje naše teritorijalne celovitosti“, poručio je Šešelj.

Dodao je da u SRS smatraju da je to budućnost i da će građani Srbije prepoznati tu politiku i podržati je na predstojećim parlamentarnim izborima. “Posle izbora očekujemo da predstavljamo najsnažniju nacionalnu opciju u Skupštini Republike Srbije, onu koja će štititi nacionalne interese Republike Srbije i kojoj će sudbina srpskih građana biti uvek na prvom mestu”, poručio je Alaksandar Šešelj, saopšteno je iz SRS.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “I RADIKALI SPREMNI ZA START: SRS predala RIK izbornu listu za parlamentarne izbore”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter