Izvor: Tanjug
04.11.2023 u 07:02
0

PROGNOZA VREMENA: U Srbiji danas umereno do potpuno oblačno, najviše do 19 stepeni

Konačno jesen onakva kakva treba da bude, pred nama je jedan kišovit i oblačan dan

– U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno, na severu uglavnom suvo, u ostalim predelima mestimično sa slabom kišom, s najnižom temperaturom od 6 do 13, a najvišom od 14 do 19 stepeni.

OLAKŠANJE ZA LJUDE: Posle 16 godina počinje direktni platni promet između Crne Gore sa Srbijom i BiH

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, na jugu i istoku Srbije ujutru i pre podne očekuju se i umerena kiša i lokalni pljuskovi ponegde i sa uslovima za obilne padavine.

Kasnije posle podne i uveče prestanak padavina i razvedravanje u svim predelima. Vetar slab do umeren južni i jugozapadni, tokom noći ka nedelji u daljem pojačanju. I u Beogradu danas umereno do potpuno oblačno i uglavnom suvo, posle podne razvedravanje.

Vetar slab do umeren južni, tokom noći ka nedelji u daljem pojačanju i skretanju na jugoistočni. Najniža temperatura biće od 7 do 11, a najviša dnevna oko 17 stepeni.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter