Izvor: Alo.rs
07.06.2020 u 09:53
0

IGOR JURIĆ OTKRIO ODAKLE JE POLITIČAR PEDOFIL!

Kako se saznaje, jedino što je Jurić u petak na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu otkrio jeste da političar pedofil nije iz Beograda! Iako je javnost očekivala da će se time ovaj slučaj bar donekle razrešiti, agonija se nastavila budući da je posle toga Jurić izjavio da je Tužilaštvu rekao sve o političaru koji je zlostavljao trinaestogodišnju devojčicu, a

Izvori iz te institucije otkrili su nam da je tokom dugotrajnog razgovora Jurić zapravo samo otkrio da se radi o političaru koji nije iz Beograda i ne živi u glavnom gradu, kao i da se seksualno zlostavljanje devojčice dogodilo pre nešto više od godinu dana.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

AMERIKA TUTNJI! DEMONSTRACIJE TRESU NAJJAČU EKONOMIJU SVETA (VIDEO, GALERIJA)

KORONA SE PRESELILA NA JUŽNU HEMISFERU Brazil, Meksiko i Peru na kolenima (VIDEO)

VREMENSKA PROGNOZA: I danas promenljivo sa pljuskovima i grmljavinom, do 28 stepeni

SLIKA KOJA JE OBIŠLA SVET! NA PROTESTIMA U AMERICI: SRBIJA PAMTI! (FOTO)

BUŠILA GA MAKAZAMA! Snimanje emisije „SABOTAŽA“ na Happy TV napravilo HAOS (VIDEO)

– Iako je razgovor trajao tri sata, te dve stvari su jedino što smo saznali od njega, uglavnom je ponavljao samo ono što je pričao i na televiziji. To naravno nije dovoljno i samim tim, nažalost, u ovom momentu ništa neće moći da se preduzme – naveo je izvor iz Tužilaštva.

Jurić sa druge strane, podsetimo, tvrdio sasvim suprotno.

– Sve što znamo izneli smo predstavnicima najviših državnih institucija i ono što moram da kažem, na ovu priču, što se mene lično tiče, staviću tačku. Mislim da je od svega ovoga napravljen rijaliti, a to ne smemo da dozvolimo. Mi kao fondacija ne želimo ni od jednog slučaja da pravimo aferu. Ovaj pritisak, koji je jako veliki u javnosti, napravljen je bez ikakve potrebe – istakao je Jurić po izlasku iz Tužilaštva, koji je na pitanje da li je dao fotografije koje je nedavno pominjao u javnim nastupima, ponovo naglasio da je sve što ima i zna dao nadležnim organima.

– Sve informacije i podatke možete tražiti od državnih organa – zaključio je Jurić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter