Izvor: Tanjug
28.09.2020 u 09:44
0

IZMENJEN REŽIM SAOBRAĆAJA: Radovi na više deonica

 Putevi Srbije saopštili su danas da se na više deonica u Srbiji obavljaju radovi, zbog čega je izmenjen režim saobraćaja.

Na obilaznici oko Beograda, od tunela Straževica do petlje „Orlovača“, saobraćaj se odvija usporeno, a učesnici u saobraćaju bi trebalo da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i da poštuju saobraćajnu signalizaciju.

Na auto-putu E-75, petlja „Umčari“, zbog radova na nadvožnjaku zatvoreno je uključenje i isključenje za saobraćaj na petlji „Umčari“.

Saobraćaj se preusmerava na petlju „Mali Požarevac“.

U zoni radova za saobraćaj su zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka auto-puta u oba smera, dok se saobraćaj odvija preticajnim saobraćajnim trakama.

Na auto-putu E-75, Beograd – Niš, dva kilometra pre isključenja za Aleksinačke Rudnike, smer ka Beogradu, izvode se radovi (iskop, betoniranje, ugradnja stubova i tabli) na postavljanju saobraćajne signalizacije, u zelenom pojasu.

Za saobraćaj će biti zauzeta zaustavna saobraćajna traka a saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom saobraćajnom trakom.

Na auto-putu E-75, petlja „Niš Jug“, biće zatvorena za saobraćaj iz svih smerova zbog radova na rekonstrukciji kolovoza.

SAZNAJTE I OVO…

PROFESOR PETAR KOČOVIĆ IZNEO SVOJU PROGNOZU: Novi pik korone očekuje nas 1. novembra!

KONAČNO: Građani Srbije mogu u Sloveniju bez testa i karantina

PRIPREMITE KIŠOBRANE: Ovo su izgledi vremena za narednih 7 dana – IZNENADIĆETE SE

VAKCINACIJA 2 MILIONA LJUDI U SRBIJI: Prve doze stižu sledeće nedelje!

ALARMANTNO! EPIDEMIJA RAKA U SRBIJI Korona je uticala na povećanje broja OBOLELIH I UMRLIH od kancera

Alternativni putni pravac iz pravca Beograda prema Nišu je „Niš Sever“ (auto-put E-80), iz Vranja saobraćaj se preusmerava na petlju „Merošina“ i na petlju „Niš Sever“.

Na auto-putu Ruma – Pećinci (km 65+214 do km 66+749) izmenjen je režim saobraćaja, zbog radova na pojačanom održavanju. Saobraćaj će se odvijati dvosmerno na levom kolovozu auto-puta, smer Beograd – gr. prelaz Batrovci.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.30 časova na graničnim prelazima Kelebija i Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta, na graničnom prelazu Gradina, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 45 minuta, na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, a na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter