Izvor:
26.02.2018 u 19:22
0

JEDNA OD NAJVEĆIJH POLICIJSKIH AKCIJA U VIJETNAMU: Zaplena 100 kilograma heroina vrednog 2,5 miliona dolara!

Policija u Vijetnamu zaplenila je 100 kilograma heroina vrednog 2,5 miliona dolara (2,2 miliona evra) u jednoj od najvećih akcija države u suzbijanju trgovine narkoticima. U Vijetnamu je na snazi jedan od najoštrijih zakona o drogama, gde se za krijumčarenje 100 grama heroina može dobiti smrtna kazna.

U petak su uhapšena dva čoveka u severnoj provinciji Cao Bang na granici sa Kinom dok su, navodno, pokušavali da u Kinu prokrijumčare heroin koji su spakovali u vozilo. Njihovo hapšenje dovelo je do pritvaranja još trojice iz iste grupe u petak i subotu, a koji su krijumčarili heroin iz Laosa da bi ga preprodavali u Kini.

U državnim medijima pojavile su se fotografije na kojima se vidi navodni vođa te grupe Tren Van Bang, kako stoji pored velike gomile "cigala" od heroina.

Izvor Tanjug
Foto: Twitter/tuoitrenewsvn

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter