Izvor: Alo.rs
09.12.2020 u 07:43
0

JEZIVO SVEDOČENJE I VAPAJ OCA: Sekta će mi UBITI decu zbog bivše SUPRUGE i njene porodice koji su ČLANOVI!

Jezive tvrdnje!

NAJVAŽNIJE DANAS:

POČINJE KVIZ “NASLOVNA STRANA” Televizija HAPPY donosi nagrade u vaš dom

SRBIJA NAKON DRAME IZGUBILA: Mađarska poslednja NADA! SRBIJA- HRVATSKA (24:25)

TEKSAS SE OBRATIO VRHOVNOM SUDU! Tuže 4 savezne države zbog Trampa!

IZRUČEN SILEDŽIJA: Ivan Kontić koji je zverski premlatio mladića smešten Okružni zatvor u Novom Sadu (FOTO)

KATAKLIZMA U HRVATSKOJ! More potopilo primorske gradove!

OLBRAJTOVA: Srbija da ne stopira razvoj „državnosti Kosova“!

Beogradski psihijatar S. M. (ime poznato redakciji „Alo“) tvrdi da su mu sin (12) i ćerka (9) prisilno uvučeni u zilote, otpadničku sektu koja ne priznaje srpsku crkvu, a svoje pripadnike naziva „istinskim pravoslavnim hrišćanima“, dok u svojim bogomoljama imaju crnu zastavu sa lobanjama i ukrštenim kostima sa natpisom „pravoslavlje ili smrt“. 

Doktor u ispovesti  otkriva da su među ovim ekstremistima njegova bivša žena, bivša tašta, bivši šurak N. T. i njegova žena A. E. (29), koja je, 21. avgusta ove godine, sa trogodišnjim sinom u naručju, skočila s terase na šestom spratu zgrade u centru Lazarevca i preminula na mestu nesreće, dok je dečak prošao sa teškim povredama. 

On otkriva da se njegova deca žale na psihičko nasilje majke i očuha, koji im zabranjuju da uče i govore im da moraju da im se oduže što dobijaju hranu, kao i da žive u hladnoj kući ogrnuti ćebadima i spavaju u čarapama! 

– Plašim se za živote moje dece, jer ih moja bivša žena i očuh teraju da se klečeći mole i plaču na silu jer veruju da je to izvor sreće! Strahujem da bivša žena ne ubije sina V. M. (12) i ćerku I. M. (9), kao što je to nedavno učinila njena snaja A. E. – kaže nesrećni otac na početku ispovesti. 

– Moja pokojna šurnjaja je bila u zilotima i imala je psihičke probleme. Svom suprugu i komšiluku se poveravala „da noćima ne spava, jer je sotona u njenom srcu i da pomišlja na samoubistvo“. Posle tragedije u Lazarevcu sam se uplašioda će isto tako završiti i moja bivša supruga i deca, pa sam otišao u stanicu policije „29. novembar“, da razgovaram sa inspektorima. Tamo su mi rekli da ne mogu da mi otkriju detalje, ali da je reč „o nečemu dubljem što je za tužilaštvo“. Zvao sam bivšeg šuraka N. T., ali on nije želeo kontakt. Saznao sam i da se moja bivša tašta uplašila i da je pričala „da se radi o opasnim stvarima i da moja ćerka treba da se izvuče iz toga“ jer moja bivša žena često ide u Surčin, u sedište sekte, koja je doskora bila u Novom Sadu – priča doktor i navodi da su njegova deca praktično u sedištu sekte.

– Kuća u kojoj žive je ispunjena ikonama, velikim krstovima, a kandila i sveće neprekidno gore! Decu teraju da se svakodnevno mole najmanje pola sata. Ćerka mi je ispričala da sa majkom ide u kuće na periferiji Beograda i okolnim selima. Sin zasad odbija da se moli, govoreći da mu je to strašno i ludo, dok ćerka pristaje, navodeći „da mora da pazi da mama ne bude ljuta“. Jednom me je ćerka pitala da li primećujem da njen brat nije kao ranije, da se više ne smeje… Dodatna trauma su stalne i žustre svađe između njihove majke i očuha, zbog čega se sklanjaju u sobu. U toj kući narasta agresija i plašim se da se ne ponovi scenario iz Lazarevca – kaže S. M. i navodi da agonija traje godinama. 

SAZNAJTE JOŠ

RUSIJA ODLUČUJE O SUDBINI LUKAŠENKA: Kremlj se sve više distancira od njega

U KANDŽAMA KORONE: Švajcarska planira uvođenje novih restrikcija za vikend

SAD isporučuju ogromne količine oružja Ukrajini!

FAJZEROVA VAKCINA STIŽE U SAD: Američka firma na korak do dobijanja odobrenja

STIGLI REZULTATI OBDUKCIJE: Utvrđeno da li je pokojni pevač DžEJ RAMADANOVSKI imao koronu

– Borba protiv sekte počela je 2014. kada je naš brak počeo da se urušava. Suprugu su majka i brat uvukli u sektu. Od 2015. ne živimo zajedno, a 2019. smo se razveli. Počela je fanatično da zastupa verske ideje, a otkrio sam da su u vrlo ekstremnoj struji zilota. Policija zasad ne može da mi pomogne jer reaguje samo u slučaju fizičkog zlostavljanja – objašnjava očajni doktor i ističe su ziloti napravili veliki skandal.

– Policija je reagovala 2014. kada je organizovan Svetolazarev pravoslavni omladinski kamp (SPOK) i kada su deca učila da pucaju iz vatrenog oružja da bi branila pravoslavlje! Privođene su čak i pojedine igumanije. Moja supruga je bila među krstonoscima – kaže psihijatar koji je protiv bivše žene podneo tužbu i bori se da decu.

U mrtvačkoj kapeli padao u trans i kolutao očima! 

Psihijatar kaže da se za ovu sektu vezuje niz bizarnosti. 

– Kada bi mom bivšem šuraku došlo tačno vreme za molitvu, a on se zadesio dalje od verskog objekta, u panici je ulazio u prvi objekat koji liči na crkvu, pa čak i u mrtvačke kapele! Tamo 

je padao u trans i kolutao očima dok mu se nisu videle samo beonjače. Bivša žena mi se žalila na to izopačeno ponašanje dok još nije bila u sekti, već se borila da izvuče brata i majku – kaže S. M.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter