Izvor: Espresso
06.08.2021 u 09:27
0

JKP BEOGRADSKE ELEKTRANE: Rade Basta čestitao Dan Rudara Srbije

Povodom Dana rudara u Srbiji, direktor JKP „Beogradske elektrane“ Rade Basta čestita rudarima u Srbiji, 6. avgust i poručuje da je rudarstvo osnov za privredni razvoj naše zemlje.

VAŽNO:

GRADONAČELNIK RADOJIČIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“ OTKRIO: Svi festivali će se održavati – ali isključivo pod OVIM USLOVIMA!

SAHRANA MIROSLAVA LAZANSKOG: Ispraćaj na večni počinak danas u 13 časova

DANAS DRUGI KRUG ISPLATA POMOĆI: Evo koliko novca ko dobija!

VREMENSKA PROGNOZA ZA PETAK 6. AVGUST: U Beogradu danas promenljivo oblačno i suvo, sa dužim sunčanim intervalima!

– Čestitam Vam Dan rudara Srbije i ovim putem želim da izrazim svoje duboko poštovanje, najiskrenije divljenje i zahvalnost za jedan od najtežih i najodgovornijih poslova koji obavljate. Njegov značaj se ne ogleda samo u tonama iskopane rude, već i u činjenici da je upravo to naš strateški resurs koji decenijama daje značajan doprinos privrednom i ukupnom napretku Republike Srbije, a i okosnica je budućeg celokupnog razvoja društva. Želim vam dobro zdravlje i mnogo uspeha u radu uz rudarski pozdrav „Srećno“!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter