Izvor:
05.11.2017 u 17:44
0

KAKVA JE ZAPRAVO MELANIJA TRAMP? CNN zavirio u život prve dame Amerike!

Prošla je godina od kako je postala prva dama Amerike. Prvo su svi bili šokirani, pa su se polako navikavali, oduševljavala je stajlingom i perfektnom figurom, a sada su stigle nove informacije. Novinarka Bele kuće otkrila je kakva je Melanija zaista.

"Melanija je vrlo tiha i ne pokazuje previše emocija. Iako mnogi misle da je to njena uloga kao prve dame, ona je privatno zaista takva", rekla je Kejt Benet, CNN novinarka iz Bele kuće. A kako Amerikanci vole da porede Melaniju sa prethodnom prvom damom Amerike Mišel Obamom, sličnu komparaciju napravila je i novinarka.

U poređenju sa Mišel, rekla je da je Melanija vrlo tiha i rezervisana. Iznela je i svoje mišljenje da upravo zbog toga ljudi pogrešno doživljavaju Melaniju kao nesrećnu ženu.

Ali, kada je entuzijazam prema poslu u pitanju, novinarka Kejt Benet kaže da se ove dve dame ne razlikuju mnogo. Melanija nikako nije neodlučna i suzdržana, kako se nagađalo. Javne dužnosti prve dame obavlja vrlo odsečno i posvećeno. "Primetila sam da vrlo lako stupa u kontakt, a posebno zadovoljstvo čini joj to da je okružena decom. To smo imali prilike da vidimo na njenom putovanju u Evropu ovog proleća, kada je u bolnicama obilazila bolesnu decu i kada je posećivala decu u školama", rekla je Benet, i dodala da je to bio njen najupečatljiviji javni nastup.

izvor:n92.net
Foto:Twitter/Me Mreza

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter