Izvor: Happy BSC
08.08.2021 u 11:06
0

KAPETAN DRAGAN U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Hrvatsko PRAVOSUĐE JE SRBOSJEK i služi isključivo etničkom čišćenju Srba

U emisiji „Dobro jutro Srbijo“ jedan od sagovornika na temu vojne akcije „Oluja“ sprovedene 1995. godine u Hrvatskoj, je Dragan Vasiljković poznatijui kao kapetan Dragan.

VAŽNO:

RHMZ IZDAO UPOZORENJE: Nastavlja se dugo i toplo leto!

PREDSEDNIK SRBIJE IZDAO HITNO NAREĐENJE: Šalje se pomoć Grcima u gašenju požara!

GUŽVE NA GRANIČNIM PRELAZIMA: Na Horgošu putnička vozila na izlaz iz Srbije čekaju i po dva sata!

VREMENSKA PROGNOZA ZA 8. AVGUST: Danas sunčano i veoma toplo, temperatura i do 37 stepeni!

Argumentovano i analitično, predočavajući proverljive činjenice, na pitanje novinarke Anđele Lakićević „Šta Hrvati slave danas“? kapetan Dragan je odgovorio:

„Hrvati slave zločin, onaj zločin koji su počinili nad nedužnim srpskim narodom natervši ga u zbeg, nemilosrdni insistirajući na etničkom čišćenju koje su na žalost uspeli i da sprovedu. Želim da kažem da me posebno raduje što vidim da se stvari u Srbiji menjaju na bolje, evo imali smo priliku da Bokanov film „Bože pravde“ vidimo na RTS-u i to je zaista veliki korak, iskreno se nadam da će svoje mesto u programu nacionalnog servisa naći i priče naših sunarodnika koji TRUNU U HRVATSKIM KAZAMATIMA samo zato što su Srbi. Ali nuikakve sumnje nema da se Srbija diže i gde god oko sebe pogledam ja vidim optimizam i napredak u svakom smislu, mi izlazimo polako, ali sigurno na pravi put. Uveren sam da će pvp što ustaše rade jednog dana da im se obije o glavu. U sopstvenom trinaestogodišnjem robovanju ja i danas vidim nešto pozitivno, bolje reći mnogo toga pozitvnog. Sa nepravdom meni učinjenom oni su priložili živi dokaz da je njihovo PRAVOSUĐE KAO SRBOSJEK i služi isključivo etničkom čiščenju Srba“ i dodaje:

„Ja međutim verujem da polako dolazi do tzv smene straže u politici velikih sila i da će to biti u korist Srbije i srpskog naroda. Samo sam jedan u nizu onih koji su u Hrvatskoj osuđeni, a da se ne zna zbog čega i to sam osuđen bez i jednog relevantnog svedoka izuzebv onoga koji je izjavio da sam mu dario šamar!? Zar je tu bilo kakv komentar potreban. Takođe je u obrazloženju presude navedeno da sam upotrebio prekomernu silu komandujući sa 21 vojnikom protiv 650 ukopanih ustaša koji su protiv nas koristili teško naoružanje. Dakle OSUĐEN SAM ZATO ŠTO SAM SRBIN. Njihovo pravosuđe je oružje za zastrašivanje i etničko čiščenje Srba“

„Iako smo se Šešelj i ja sukobljavali godinama želim da naglasim da sam mu zahvalan za ono što je uradio u Hagu i NEPOBITNO DOKAZAO šta je zapravo Haški sud, ništa drugo do mehanizam represije nad Srbima. Posle svega želim da kažem svima koliko je važno da vidimo ono što je dobro i najbolje među nama, da budemo pozitivni i optimisti, da međusobno iskazujemo poštovanje i verujemo jedni drugima. Ništa manje značajno nije i to što je uspeo Ivica Dačić, a ja to smatram epohalnim dostignućem srpske politike, 18 država sveta povuklo je svoje priznanje nezavisnosti Kosova i to su teme koje treba da afirmišemo i kojima treba da se ponosimo, to je pravi put i mi njime hrabro gazimo u to nema nikakve sumnje“ zaključio je Dragan Vasiljković.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter