Izvor: Novosti
17.01.2022 u 21:05
0

Karantin sa 10 skraćen na pet dana

Regionalni zavodi za javno zdravlje večeras su dobili obaveštenje da se karantin sa 10 dana skaraćuje na pet, prenose mediji. 

Kako mediji nezvanično saznaju u Zavodu za javno zdravlje Beograda čak i ako je PCR test negativan, posle kontakta sa zaraženom osobom karantin mora da traje pet dana. 

Podsetimo, od karantina su izuzeti oni koji su vakcinisani drugom i trećom dozom pre najviše 210 dana od poslednje doze, kao i oni koji imaju dokaz o preležanom kovidu izdat pre minimin 14, a ne stariji od 210 dana. 

Kada je o izolaciji reč, kojoj podležu oboleli, mada se termin često zamenjuje sa karantinom, nema još zvaničnog uputstva.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter