Izvor: BSC happy portal
21.11.2023 u 13:45
0

„KLASIKOM ZA NOVI DOM“: Humanitarni koncert za pomoć porodici Miletić iz Zemuna

U subotu 25. novembra sa početkom u 19 časova u svečanoj sali Muzičke škole "Kosta Manojlović", održaće se humanitarni koncert, a prikupljeni prilozi biće usmereni za pomoć porodici Helene Miletić.

U jednom danu porodica Miletić iz Ševine ulice u Zemunu ostala je i bez krova nad glavom, i bez najstarijeg člana domaćinstva, dok je jedna osoba ostala u bolnici da se bori za goli život.

U ekploziji koja se dogodila te kobne noći između 9. i 10. novembra, kuća, u kojoj su živeli otac i ćerka, potpuno se obrušila. Toliko je bila jaka eksplozija, da je od kuće ostao samo dimnjak. U kući pored, koja se nalazi u istom domaćinstvu, živi sestra povređene žene, i ćerka čoveka koji je nažalost podlegao povredama. Ni njihova kuća nije ostala cela. Žena je ostala bez domaćinstva sa malom decom usred zime, bez oca, još uvek zabrinuta za sestru kao i za decu kojoj je neophodna pomoć u bilo kom obliku.

Zato su učenici i nastavnici Muzičke škole „Kosta Manojlović“ rešili da izvedu koncert na kome bi bili prikupljeni prilozi za pomoć Heleninoj porodici. Koncert na kome možete ostaviti svoje priloge za pomoć Heleni biće održan u subotu, 25. novembra, u 19 časova, u Svečanoj sali škole u Zemunu, u Nemanjinoj 9.

Muzička škola „Kosta Manojlović“

 

– Smatramo da je ovakav koncert pravi način za pokazivanje solidarnosti, i u ovom trenutku, jedini način na koji možemo pomoći Heleni i njenoj porodici – istakli su iz Muzičke škole „Kosta Manojlović“ i pozvali sve Beograđane velikog srca da dođu na koncert i pomognu porodici Miletić.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter