Izvor: BSC Happy
21.11.2023 u 17:38
1

MILOŠEVIĆU, PLATIĆEŠ: SNIMAK GOVORA BILA KLINTONA zbog ZAROBLJENA TRI AMERIČKA VOJNIKA – ULTIMATUM SLOBI! VIDEO

Predsednik SAD Bil Klinton upozorava Slobodana Miloševića da će biti odgovoran za bezbednost tri zarobljena američka vojnika.

U govoru vojnicima i ženama i njihovim porodicama u Norfolku u Virdžiniji, Klinton je rekla da „apsolutno nema osnova“ da se muškarci odvedu i drže. Klinton je takođe zamolio svoju publiku da reši da će nastaviti da sprovodi misiju u Jugoslaviji. Predsednik SAD došao je u pomorsku bazu u Virdžiniji da okupi trupe i izrazi svoju zahvalnost. Klinton je priznao opasnost od misije NATO-a na Kosovu. On je razgovarao sa stotinama vojnih lica i njihovim porodicama dan nakon što su Srbi zarobili trojicu američkih vojnika.

Klintonova je upozorila jugoslovenskog predsednika Slobodana Miloševića da će biti odgovoran za bezbednost vojnika.

 – Apsolutno nije bilo osnova da se oni uzimaju. Nema osnova da se drže. Sigurno nema osnova da im se sudi. Svi Amerikanci su zabrinuti za svoje dobro. Predsednik Milošević ne treba da pogreši: Ujedinjene Država brine o svojima. (Živeli, aplauz.) I predsednik Milošević ne treba da pogreši: smatraćemo njega i njegovu vladu odgovornim za njihovu bezbednost i njihovo dobro“. 

 – Ljudi koji su u vojsci, možda će im biti teško da se osećaju za šta se zaista bore. Kao, da li im je zaista u srcu ono za šta se bore. Mislim, bore se za Ustav , ali da li stvari koje zemlja radi, stvari koje treba da radimo? Mislim da bi to bilo teško pitanje i mislim da je i za mene.

 – Ne verujem lično, u ovom trenutku, da bi kopnene trupe bila najmudrija odluka. Verujem da će naše vazdušne trupe i naša vazdušna nadmoć na duge staze obaviti posao. Grejem Džejkobs, Korporacija američkih marinaca Dok se čini da srpske snage potiskuju etničke Albance sa Kosova u susedne zemlje, kritičari Klintonove kosovske politike sve češće kažu da pristup samo vazdušnim snagama neće dovesti Miloševića za mirovni sto.

VIDEO:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “MILOŠEVIĆU, PLATIĆEŠ: SNIMAK GOVORA BILA KLINTONA zbog ZAROBLJENA TRI AMERIČKA VOJNIKA – ULTIMATUM SLOBI! VIDEO”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter