Izvor: Blic.rs
27.10.2020 u 17:34
0

KOLAPS U BEOGRADU: Nema ni kiše, nije ni petak a na ovim deonicama u gradu stavaraju se čepovi (FOTO)

Iako nema kiše i nije petak, ovog popodneva ima saobraćajnih gužvi, a najmanje prohodno je na mosnim prelazima i na Dorćolu, kažu taksisti.

Najgore je na mostovima, posebno na Gazeli u smeru ka Novom Beogradu. Sporije se prolazi i na Bankovom mostu u smeru ka gradu, dok su nešto manji zastoji na Pančevačkom mostu u oba smera.

PROČITAJTE JOŠ

SELFI SA MARSA Objavljene prve fotografije sa rovera NASA

SAVREMENO KROZ ČETIRI VIZURE „Međuprostor“ u zrenjaninskoj galeriji (FOTO)

ĐOKOVIĆ SRUŠIO NESTVARAN REKORD Srbin nadmašio Nadala i ponovo ispisao istoriju tenisa!

ISTOPIĆETE SE! Pogledajte kako baka Ceca uživa sa unukom Željkom na Kipru (VIDEO)

– Svuda su gužve, a posebno na mostovima i u donjem delu Dorćola. Posebno oko Dunavske ulice gde se izvode radovi – kažu iz Beogradskog taksija.

Manjih gužvi ima i na Mostarskoj petlji, dok se povremeni čepovi stvaraju u Bulevaru oslobođenja u oba smera, ali i na Trgu Nikole Pašića.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter