Izvor: Novosti
02.01.2023 u 14:31
0

KONZULKA SRBIJE U ISTANBULU POVODOM DRAME SRPSKIH TURISTA: Putnici će biti u hotelu do leta za Beograd

Konzulka Srbije u Instanbulu Ivana Pejović kaže da 30-ak srpskih turista koji čekaju na aerodromu "Sabiha Gokcen" u Istanbulu jer im je let otkazan neće danas poleteti za Srbiju zbog guste magle.

– Na azijskoj strani Istanbula, na kojoj je i aerodrom „Sabiha Gokcen“ je gusta magla i prema navodima iz avio-kompanije „Pegasus Airlines“, koju sam kontaktirala, let je zato otkazan kao i mnogi drugi s ovog aerodroma. Letova više danas s ovog aerodroma neće biti, a večeras oko 19 sati trebalo bi da imaju vremensku prognozu za sutra i na osnovu meteoroloških uslova će znati znaju da li će eventualno i kada poleteti. Svi putnici, kako je i uobičajena procedura, biće smešteni u hotel do leta za Beograd – kaže Pejovićeva i dodaje da je na evropskoj strani Istanbula sunce.

SRBI ZAGLAVLJENI NA ISTANBULSKOM AERODROMU: Drama 30 srpskih putnika – MOLE ZA POMOĆ!

Podsetimo, let PC-371 danas u 11 sati po turskom vremenu je otkazan, a zabrinuti putnici koji su Novu godinu dočekali u Istanbulu. Na aerodrom „Nikola Tesla“ je trebalo da sleti u 10 časova i 50 minuta po našem vremenu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter