Izvor: Happy BSC
12.07.2021 u 15:27
0

KORONA PRESEK ZA PONEDELJAK 12. JUL: Raste broj novozaraženih

Korona presek za ponedeljak 12. jul.

U FOKUSU:

VESIĆ ZA HAPPY TV: Pričali su da je nemoguće, a sada autobusima ljudi dolaze da vide Beograd na vodi i spomenik Stefanu Nemanji!

DANAS JE PETROVDAN! Praznik posvećen apostolima Petru i Pavlu! Evo šta bi valjalo da uradite na današnji dan

VUČIĆ SA DONELIJEM: Predsednik Srbije sastaje se danas sa američkim državnim sekretarom

VREMENSKA PROGNOZA ZA PONEDELJAK: Uskoro NARANDŽASTI meteoalarm!

U poslednja 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 8.405 osoba, od kojih je pozitivno 118, dok je, nažalost, jedna osoba preminule.

Na respiratorima su četiri pacijenta.

Juče je, od ukupno 4.874 testiranih, bilo 69 potvrđenih slučajeva, dve osobe su preminule, dok je šest bilo na respiratorima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter