Izvor: tanjug
25.10.2021 u 14:31
0

KORONA U ČAČKU: Preminulo troje!

NA kovid odeljenjima čačanske bolnice tokom protekla 24 sata (presek od ponedeljka u podne) preminula su tri pacijenta. Borbu sa koronom izgubile su dve žene i muškarac iz Čačka (77, 96 i 75).

U četvrtom talasu korona zaraze, od sredine jula do danas, preminulo je 146 pacijenata iz Moravičkog okruga – 105 iz Čačka, 26 iz Ivanjice, 14 iz Lučana i jedna iz Gornjeg Milanovca.

PROČITAJTE JOŠ: UPRAVA GRANIČNE POLICIJE: Evo koliko čekaju teretna vozila na Horgošu i Kelebiji

U kovid paviljonima čačanske bolnice (interno, grudno, rehabilitacija, palijativa, infektivno, neurologija) trenutno su hospitalizovana 153 pacijenta, tri više nego prethodnog dana.

U protekla 24 sata primljeno je osam pacijenata sa simptomima koji ukazuju na moguću infekciju koron avirusom, a dva su otpuštena na kućno lečenje.

PROČITAJTE JOŠ: Da li konobari moraju da imaju kovid propusnice: UREDBA JASNA

Hospitalizovana je jedna kovid pozitivna trudnica na ginekologiji, troje dece na pedijatriji, a pet osoba sa povredama su u izolaciji na odeljenju hirurgije.

U respiratornom centru leči se 13 bolesnika, od kojih je četvoro priključeno na respiratore.

U prijemno-trijažnoj ambulanti čačanske bolnice evidentirana su 104 pregleda, od čega 51 prvi.

Dan pre toga bio je 65 prvih i isto toliko kontrolnih pregleda.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter