Izvor: tanjug
25.10.2021 u 14:25
0

UPRAVA GRANIČNE POLICIJE: Evo koliko čekaju teretna vozila na Horgošu i Kelebiji

Na graničnim prelazima Horgoš i Kelebija teretna vozila čekaju sedam sati na izlazu iz zemlje, na Batrovcima četiri, a na prelazu Šid pet sati, izveštaj je Uprave granične Policije.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila, ali Putevi Srbije upozoravaju vozače na radove na pojedinim deonicama.

PROČITAJTE JOŠ:Da li konobari moraju da imaju kovid propusnice: UREDBA JASNA

Informacija je da na mostu Beška više nema magle i da je vidljivost normalna, dok je na Pančevačkom mostu na s nazi zabrana kretanja za vozila iznad 12 tona.

Na autoputu E-75, na deonici između petlje Aleksinac i petlje Niš-Jug od sutra do 30. decembra odvijaće se radovi na obeležavanju oznaka na putu i to u periodu od 7 do 17 časova.

Najpre će u smeru Niš – Beograd u tom periodu za saobraćaj biti zatvorene vozna i zaustavna traka, a saobraćaj će se odvijati preticajnom trakom.

U istom periodu, ali u smeru Beograd-Niš za saobraćaj će biti zatvorene vozna i zaustavna traka, dok će on odvijati preticajnom trakom.

PROČITAJTE JOŠ:KRIZNI ŠTAB TRAŽI NOVE MERE!

U Donjem Milanovcu, u Ulici Kapetana Miše do 31. oktobra od 7 do 17 časova zbog radova na rehabilitaciji puta vozila će se propuštati naizmenično.

Na deonici autoputa E-75 od petlje Leskovac sever do petlje Grdelica od sutra do 28. oktobra od 8.30 do 17 časova izvodiće se istražni radovi za potrebe rehabilitacije puta.

U zoni radova za saobraćaj će biti zatvorena vozna i zaustavna traka, dok će se on odvijati preticajnom trakom.

PROČITAJTE JOŠ: LOŠE VESTI SA INSTITUTA ZA MAJKU I DETE: DEVOJČICA (7) PRIKLJUČENA NA RESPIRATOR

Na deonici Sušica – Zlatibor, na Ćaldovom vijaduktu do 30. oktobra odvijaju se radovi na rehabilitaciji mosta i kolovoza u zoni mosta. U zoni radova, kod tunela Palisad, postavljena odgovarajuća saobraćajna signalizacija i jedna traka zatvorena, dok se saobraćaj odvija dvosmerno dvema slobodnim trakama.

Na deonici Jošanička Banja – Kopaonik do 1. novembra obustavljen je saobraćaja u punoj širini kolovoza zbog rekonstrukcije puta. Alternativni putni pravac za Kopaonik je Biljanovac – Raška – Rudnica – Kopaonik, a iz pravca Kruševca Kruševac – Brus – Brzeće – Kopaonik.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter