Izvor: Tanjug
01.01.2021 u 13:08
0

KORONA U VOJVODINI: Pada broj aktivnih slučajeva, ali nema OPUŠTANJA!

 Tokom prethodnog dana u Vojvodini su registrovana 534 nova slučaja kodona virusa, a najviše novozaraženih, 128 je u Novom Sadu, sapštio je Institut za javno zdravlje Vojvodine.

Kako se navodi u saopštenju objavljenom na sajtu Instituta, u Vojvodini je trenutno aktivno 32.206 slučajeva.

PROČITAJTE 

TATJANA MATIĆ: Država će pomoći turizmu i ugostiteljstvu

POVEĆANJE PLATA I PENZIJA! Evo i od kad!

POMERILA SE STAROSNA GRANICA ZA ODLAZAK U PENZIJU! Od danas nova pravila!

VUČIĆ OTVORIO BALKANSKI TOK: Ovo je za nas važna stvar!

Ističe se da je broj aktivnih slučajeva znatno pao zbog oporavaka velikog broja blagih slučajeva, obolelih pre dve nedelje, posebno u Novom Sadu, Pančevu, Vrbasu, Žablju, Rumi i Bačkoj Palanki.

U ovom trenutku najveći broj aktivnih slučajeva je u Novom Sadu, 8.752, sledi Zrenjanin sa više od 3.400, Pančevo sa više od 1.600, Subotica i Bačka Palanka sa više od 1.500 i Kikinda sa više od 1.300 registrovanih aktivnih slučajeva.

PROČITAJTE JOŠ: 

OGLASIO SE MRKONJIĆ IZ BOLNICE: Rezultati su negativni, ali se vodim kao kovid pacijent!

Milutin Mrkonjić hitno prebačen u bolnicu!

NOVA CENA PCR TESTA! Za strance duplo skuplje!

SZO odobrila prvu vakcinu za hitnu upotrebu

Institut upozorava da je zdravstveni sistem i dalje u teškoj situaciji, a situaciju ocenjuje kao vanrednu sa trendom stabilizacije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter