Izvor: Tanjug
01.01.2021 u 14:53
0

PUTEVI SRBIJE: Radovi na više putnih pravaca!

JP Putevi Srbije saopstili su da se na auto-putu E-80, ispred tunela Bancarevo, u smeru ka Pirotu, izvode radovi na sanacije kolovozne (asfaltne) konstrukcije.

U zoni radova za saobraćaj je zatvorena vozna i preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija zaustavnom saobraćajnom trakom.

PROČITAJTE 

TATJANA MATIĆ: Država će pomoći turizmu i ugostiteljstvu

POVEĆANJE PLATA I PENZIJA! Evo i od kad!

POMERILA SE STAROSNA GRANICA ZA ODLAZAK U PENZIJU! Od danas nova pravila!

VUČIĆ OTVORIO BALKANSKI TOK: Ovo je za nas važna stvar!

Petlja Surčin-petlja Ostružnica, radovi na rehabilitaciji kolovoza u desnoj saobraćajnoj traci na mostu preko reke Save. Saobraćaj iz pravca Novog Sada ka Beogradu preusmeren je na novoizgrađeni deo mosta (suprotan smer), pravac Beograd ka Novom Sadu.

Put šajkaškog odreda, na teritoriji grada Novog Sada, do 31. marta nastavlja se izvođenje radova na rehabilitaciji raskrsnice (izgradnji kružnog toka). Saobraćaj se preusmerava sa dve razdvojene na jednu kolovoznu traku.

PROČITAJTE JOŠ: 

OGLASIO SE MRKONJIĆ IZ BOLNICE: Rezultati su negativni, ali se vodim kao kovid pacijent!

Milutin Mrkonjić hitno prebačen u bolnicu!

NOVA CENA PCR TESTA! Za strance duplo skuplje!

SZO odobrila prvu vakcinu za hitnu upotrebu

KORONA VIRUS-NAJVEĆA MISTERIJA DANAŠNJICE: Šta sve još ne znamo?

Vrdnik – Irig, izmena režim saobraćaja. Saobraćaj se povremeno odvija naizmeničnim propuštanjem vozila (ali ne svakog dana). Deonica je obezbeđena adekvatnom saobraćajnom opremom i signalizacijom, koja upozorava i na smanjenje brzine.

Auto-put E-75, Bubanj Potok – Batočina, zbog radova na periodičnom održavanju nadvožnjaka u petlji Umčari, za saobraćaj su zatvorene preticajna i vozna saobraćajna traka, u smeru Beograd-Niš i Niš – Beograd, a saobraćaj se odvija krajnjim desnim trakama.

Uključenje ka Nišu iz Umčara je zatvoreno za saobraćaj do daljnjeg.

ZANIMAĆE VAS I OVO: 

U Kostolcu UHAPŠEN SILOVATELJ 14-GODIŠNJAKINJE

UŽAS NA DOČEKU: Petarda mu RAZNELA PRSTE!

JEZIVO! Osmoro mladih se UGUŠILO na dočeku!

JOŠ NAM OVO TREBA! Iznenađenje iz svemira već ovih dana!

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 13.30 časova, na graničnim prelazima nema zadržavanja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter