Izvor:
02.12.2018 u 17:03
0

KOSOVSKE VLASTI: Na administrativnom prelazu Jarinje nisu dozvolili da na Kosovo i Metohiju uđe autobus sa humanitarnom pomoći!

Vlasti tzv. Kosova nisu danas na administrativnom prelazu Jarinje dozvolile da na Kosovo i Metohiju uđe autobus sa humanitarnom pomoći koju je za žene i decu u Kosovskoj Mitrovici prikupila "Unija žena sa Vračara".

Jedna od predstavnica ovog udruženja je rekla da im je na Jarinju najpre rečeno da mogu da pređu, a da je zatim iz Prištine stigla zabrana uz obrazloženje da – ugrožavaju bezbednost.

Dragana Volk, predstavnica "Unije žena sa Vračara rekla je da su na Jarinju autobus držali skoro dva sata, a da su u autobusu bile igračke, pelene, dohrana za bebe kao i medicinski materijal koji je potreban porodiljama, pomeć koju su prikupile članice udruženja.

Članice udruženja planirale su da humanitarnu pomoć predaju porodilištu u Kosovskoj Mitrovici.

Izvor: Kurir
Foto: tanjug/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter