Izvor:
27.05.2019 u 06:16
0

KRALJ BELOG SPORTA PROGOVORIO O DRUGOJ PROFESIJI: Đoković sasvim iskreno o POLITICI!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je da nema nameru da se ikada bavi politikom i da želi da celog života bude u sportu.

– Usredsređen sam na porodicu i naravno na tenis. Želim da celog života budem u sportu na jedan ili na drugi način. Još ću videti kako ću to da uradim, ali, politikom se neću baviti – rekao je Đoković nedavno.

Na pitanje lista kako reaguje na kritike povodom njegove podrške hrvatskim sportistima, Đoković je rekao:

– Određenim ljudima ne odgovaraju mir, poštovanje i sklad, nego stalno stanje konflikta. To je sve što mogu da kažem na tu temu – kaže on.

Đoković je izjavio i da je spreman za Rolan Garos koji je u toku, kao i da je veoma zadovoljan uslovima na pariskom gren slemu.

– Za Rolan Garos sam se spremao poslednjih nekoliko meseci. Uvek mi je nekako podsvesno bio u mislima. Želeo sam uvek da igram najbolje ovde, to mi je veliki cilj – rekao je Đoković.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter