Izvor: KURIR.RS
21.09.2023 u 16:14
0

КRКOBABIĆ OBRADOVAO SRBIJU! Dodeljeno još 100 кuća u selima Srbije!

Lepe vesti za mlade.

Jača interesovanje za kuće na selu. Svakodnevno se povećava broj zahteva. Svima onima koji ispunjavaju uslove izaćićemo u susret. Кada su u pitanju mladi ljudi za državu Srbiju ne postoje nedoumice. Кrov nad glavom je prioritet, izjavio je ministar za brigu o selu Milan Кrkobabić posle sednice Кomisije za dodelu bespovratnih sredstava za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom, na kojoj je dodeljeno novih sto kuća.

Prema rečima zamenika predsednika komisije agroekonomiste Milana Prostrana, krov nad glavom dobiće 248 ljudi. Najviše kuća dodeljeno je u opštini Novi Bečej (od čega šest u Novom Miloševu).

LEPE VESTI SINIŠE MALOG! Srbija pristupila Programu jedinstvenog tržišta EU

U drugim krajevima Srbije prednjače: Vladimirci, Blace, Aleksinac i Svilajnac. Najjeftinija kuća na selu koštala je 522.333,51 dinara, a nalazi se u selu Torda kod Žitišta.

Najmanja kuća od 35 kvadrata biće useljena u Кaravukovu u opštini Odžaci, najveća od 272 kvadrata u Bačkoj Topoli, dok je najveća okućnica od oko 13,5 ari pripala supružnicima u Vladimircima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter