Izvor: Tanjug
27.01.2021 u 13:58
0

KURŠUMLIJA: Još oko 300 kuća nema struju zbog snega

Gradonačelnik Kuršumlije Radoljub Vidić ističe zada se na području Kuršumlije ne pamte nevremena praćena snegom i ledom koja su učinila da 15 dana gotovo 20 sela bude bez struje.

„Pokidane su linije, oboreni stubovi, trafostanice, ali se radi. Pušteno je dosta toga, u selima je teška situacija i još oko 300 kuća od prvobitnih 800 i dalje nema struju“, naveo je Vidić.

PROČITAJTE OBAVEZNO

Pregovori kompanije AstraZeneka i EU odloženi za sutra

RUŽIĆ: Gotovo izvesno da državne mature 2022. neće biti

KOMŠIJE OTKRILE DETALJE TRAGEDIJE U RAKOVICI: Dečak se obesio dok su roditelji bili u radnji

BRNABIĆ: Holokaust simbol sunovrata čovečanstva

Dodatan problem, kako kaže, predstavlja činjenica da je sneg i tokom jučerašnjeg dana padao.

„Teški su tereni, nekih 30 centimetara je napadao. Ekipe su prisutne, imamo pomoć ekipa i iz Niša i okolnih gradova. Tamo gde je potrebno obezbeđujemo agregate“, rekao je Vidić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter