Izvor: Tanjug
27.01.2021 u 14:05
0

KISIĆ TEPAVČEVIĆ: Svi će biti revakcinisani tri nedelje nakon vakcinacije

„Tri nedelje nakon prve doze biće revakcinisani svi koju su se vakcinisali“, kaže ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević.

– Ima doze za sve – istakla je Kisić Tepavčević.

Na pitanje zašto se ne vakcinišu svi u staračkim domovima, ministarka kaže da je to slučaj samo tamo gde ima makar jedan aktivan slučaj zaraze.

PROČITAJTE OBAVEZNO

Pregovori kompanije AstraZeneka i EU odloženi za sutra

RUŽIĆ: Gotovo izvesno da državne mature 2022. neće biti

KOMŠIJE OTKRILE DETALJE TRAGEDIJE U RAKOVICI: Dečak se obesio dok su roditelji bili u radnji

BRNABIĆ: Holokaust simbol sunovrata čovečanstva

– Ne vakcinišu se samo tamo gde je takva epidemiološka situacija da ima makar jedan slučaj i čeka se da pre dvostruke doze prođe maksimalni inkubacioni period od poslednjeg slučaja jer su tada povoljni epidemiološki uslovi. Znači, svi koji su dobili prvu dozu, dobiće i drugu nakon tri nedelje, a što se tiče staračkih domova to jeste prioritet, odnosno povoljna epidemiološka situacija – rekla je ministarka.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter