Izvor: Tanjug
19.09.2021 u 18:15
0

KURTIJEVA POGREŠNA TAKTIKA: Skidaju srpske registarske tablice na administrativnim prelazima

 Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković saopštio je da, prema informacijama koje Kancelarija poseduje, premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti i vlasti u Prištini planiraju da u toku sutrašnjeg dana počnu da skidaju srpske registarske tablice na administrativnim prelazima i zamenjuju ih takozvanim privremenim prištinskim probnim oznakama.

PROČITAJTE JOŠ: DR ANA MITROVIĆ ZA EMISIJU „TELEMASTER“: Zbog odbojnosti pojedinaca smo u situaciji da danas imamo mnogo veće brojke zaraženih nego ranije!

„Jedini cilj ovakvih neuračunljivih akcija Aljbina Kurtija jeste da izazove provokacije i opasnu destabilizaciju prilika na prostoru Kosova i Metohije i direktno ugrozi mir i stabilnost“, istakao je Petković, a saopštila Kancelarija za KiM.

Petković je naglasio da svi treba da znaju da je Kurti čovek koji želi da izazove incidente po svaku cenu, što će stvoriti potpuni zastoj života na severu KiM, koji će trajati sve dok se ne prekine neopravdan napad i ugnjetavanje srpskog naroda.

VAŽNO: VOJSKA SRBIJE niže uspehe na sportskim takmičenjima

Ocenio je da je od dolaska Kurtija akcija koju planira da sprovede sutra, a koju je danas započeo postavljanjem dodatne infrastrukture na Jarinju i na drugim administrativnim prelazima, najopasnija provokacija i pretnja po srpski narod na Kosovu i Metohiji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter