Izvor:
26.07.2018 u 08:06
0

Legendarni teniser otkrio pravu istinu: „Federer i Nadal su dominirali jer je Đoković bio odsutan“!

Tod Martin, nekadašnji četvrti igrač sveta, kaže da su Rodžer Federer i Rafael Nadal dominirali svetskim tenisom samo jer je Novak Đoković bio odsutan sa Tura.

"Pre svega, jako je lepo videti da se Novak vratio. Smatram da je njegova dominacija, kada je sa njegovim zdravljem sve u redu, prosto spektakularna. Po meni, on je najtalentovaniji igrač na svetu", rekao je Martin.

Nekadašnji američki teniser, koji je svojevremeno bio deo stručnog štaba našeg tima, u ne baš uspešnoj epizodi korigovanja Novakovog servisa, podseća sve da je upravo srpski šampion igrač jedini od spomenutog trojca uspeo da osvoji sva četiri Grend Slema u nizu.

"Naravno, Rodžer i Rafa su imali nekoliko neverovatnih godina, ali sve to događalo se u trenutku kada je Novak bio sprečen da bude deo Tura, momka koji je nedugo pre toga osvojio sva četiri Grend Slema u nizu, tako da…", ističe Amerikanac.

Đoković se i definitivno vratio na veliku scenu osvojivši svoj četvrti Vimbldon, odnosno ukupno 13. Slem karijere, i vratio se među deset najboljih igrača planete, a sada ga očekuje Masters u Montrealu.

b92.net
Foto: Twitter/Tennis Channel, instagram/djokernole

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter