Izvor:
07.03.2018 u 15:13
0

LONČAR: Ministarstvo zdravlja ima nulti nivo tolerancije prema korupciji i pokazaće da korupcija „neće proći“!

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar kazao je da je pre šest meseci formiran tim koji se bavi korupcijom u zdravstvu i koji trenutno obrađuju 50 slučajeva, a rezultati će javnosti uskoro biti poznati.

– Radimo po svakoj prijavi, a taj tim je prvo fokusirao problematične stvari i odatle krenuo. U pitanju su liste čekanja, ucenjivanje pacijenta, ali su to retki slučajevi i imate ozbiljan problem sa nabavkama, – kazao je Lončar.

On je istakao da Ministarstvo zdravlja ima nulti nivo tolerancije prema korupciji i da će pokazati da korupcija "neće proći".

– Ići ćemo do kraja, ostaje nulti nivo tolerancije, ova stvar mora da se radi, a rezultati će se videti. Imamo korupcijski tim koji danonoćno radi već šest meseci. Više od 50 slučajeva se trenutno obrađuje i vrlo brzo će se imati rezultati, – rekao je ministar.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter