Izvor: HappyBSC
06.06.2022 u 10:54
0

LUČIĆ ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Liderska pozicija u Srbiji nam služi na ponos za veliki jubilej „Telekoma“

Vladimir Lučić, generalni direktor kompanije Telekom Srbija, bio je gost jutarnjeg programa na Happy televiziji

Povodom velikog jubileja, 25 godina od osnivanja Telekom-a, Lučić je izuzetno ponosan na uspehe koje je kompanija postigla za ovo vreme. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

-Veliki je to dan za Telekom Srbije, veliki jubilej. Karakteristika razvoja Telekoma Srbije kada poredite sa drugim operaterima u Evropi kao što su francuski „Oranž“, „Dojč telekom“ u Nemačkoj, je u tome što je Telekom Srbije krenuo kao poslednji igrač u oblasti mobilne telefonije. Nismo bili favorizovani te smo bili smo nosioci druge licence u toj oblasti. To smo morali da dostignemo- da postanemo nosioci prve licence. Konačno smo se 2005.godine izborili za to.  U internetu i televiziji smo napravili još veću grešku. Više od deset godina smo kaskali za ostalima. Mi smo konkurenciji prepustili infrostrukturu. Sada smo prvi u svim uslugama i na prvom mestu gde i pripadamo. Činjenica je da je Telekom Srbija uložio 4, 5 milijarde evra za digitalizaciju. Danas smo najbolja kompanija u ovoj državi. Nekada je sadržaj koji smo imali bio loš i nije bio u trendu. Pozicija u kojoj smo se nalazili  je bila vrlo loša. Da bismo došli do liderske pozicije morali smo da istovremeno radimo na nekoliko projekata. Prvo, da uradimo optičku mrežu, da menjamo sadržaj i morali smo da ukrupnimo tržište.  Sve smo to uradili u kratkom roku. Najbolje je što i dalje imamo trend rasta. „Premijer liga“ će krenuti kod nas da se emituje i sklopili smo ugovor na 6 godina saradnje kao i sa „NBA ligom“ i „Španskom ligom“. To nam omogućava bolju promociju i dugotrajniju prvu poziciju-kazao je Lučić. 

O novinama u telekomunikaciji i roming uslugama u Telekom-u

-Roming sa BiH i Crnom Gorom je isti kao u Beogradu jer smo tamo prisutni. Imamo specijalne povoljne cene što se tiču Grčke, tu je odlazni poziv u rangu nacionalnog poziva. Preporučio bih svima koji će ovotg leta putovati u Evropu da uzmu naše roming pakete za pristojnu pretplatu-poručio je Lučić. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter