Izvor:
08.10.2016 u 21:18
0

LUDNICA U ŠANGAJU: Đoković izazvao pometnju na aerodromu

Đoković je stigao na masters u Šangaju, gde brani titulu. Na aerodromu je njegova pojava izazvala pravu pometnju dok se slikao sa svojim navijačima.

U prvom kolu je Slobodan, dok se u narednoj fazi sastaje sa boljim iz duela između Alberta Ramos-Vinoljasa iz Španije i Italijana Fabija Fonjinija, odlučeno je danas žrebom.

U slučaju da pređe prvu prepreku, Ðoković bi u trećem kolu igrao sa jednim od trojice tenisera, Ivom Karlovićem (Hrvatska), Grigorom Dimitrovim (Bugarska) ili Rišarom Gaskeom (Francuska). Rival u polufinalu mogao bi da mu bude Endi Marej.

U istom delu kostura su Janko Tipsarević, koji na startu igra protiv Nemca Filipa Kolšrajbera, kao i Viktor Troicki i čeka rivala iz kvalifikacija, a u narednoj fazi ga čeka Rafael Nadal.

Masters u Šangaju igra se za nagradni fond od 5.452.985 dolara.

Tanjug
Foto: YouTube Printscreen/ATPWorldTour

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter