Izvor:
22.05.2017 u 17:03
0

MAĐARSKI POSLANIK OPTUŽUJE SOROŠA: Tajkun bi da Evropa primi milione migranata, a da on na tome zaradi miljarde!

Američki milijarder Džordž Soroš tvrdi da bi Evropa trebalo da primi nekoliko miliona migranata svake godine i da od njega uzima zajmove i do 100 milijardi evra, jer to je "dobar biznis", rekao je danas šef poslaničke grupe mađarske vladajuće stranke Fides, Lajoš Keša.

– Soroš je protiv svake vlade koja radi na zaustavljanju migracija… Zato i dalje napada i mađarsku vladu – rekao je Keša državnoj televiziji M1, prenosi MTI.

Keša kaže i da je Soroš organizovao nedavne demonstracije u Mađarskoj posredstvom svojih "agenata" – organizacija i aktivsta koje finansira.

– Mađarska je demokratska zemlja sa slobodom govora i okupljanja, i svako može da održi protest… čak i ako to radi iz nerazumnog razloga – zaključio je poslanik Fidesa.

Izvor: Tanjug.rs

Foto: Wikimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter