Izvor: Tanjug
06.09.2022 u 19:24
0

MARKO ĐURIĆ POVODOM PRESUDE NEDELJKOVIĆU: „Nema opravdanja za etnički motivisan progon i kršenje ljudskih prava!“

Ambasador Srbije u Vašingtonu – Marko Ðurić poručio je danas povodom presude Nikoli Nedeljkoviću u Prištini da nema nikakvog opravdanja za etnički motivisan progon i kršenje ljudskih prava.

Marko Ðurić zahvalio Vučiću i Petkoviću nakon važnog dogovora sa Prištinom, njegova poruka izazvala lavinu pozitivnih komentara!

„Oslobađanje Nikole Nedeljkovića i drugih srpskih političkih zatvorenika na Kosovu i Metohiji je neophodan preduslov za proces normalizacije odnosa. Ne može biti nikakvog opravdanja za etnički motivisan progon i kršenje ljudskih prava“, naveo je Ðurić na Tviteru.

On je dodao da bi premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti trebalo da razume da se „držanjem neistomišljenika iza rešetaka ne postiže ništa“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Osnovni sud u Prištini osudio je danas Nikolu Nedeljkovića, koji je uhapšen 28. juna na Gazimestanu, na osam meseci zatvora.

Nedeljković je optužen da je navodno „izazivao etničku mržnju i netrpeljivost“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter