Izvor: Happy BSC
04.08.2021 u 09:00
0

MILOMIR MARIĆ SA GOSTIMA O SEĆANJIMA NA LAZANSKOG: Bio je šarmantni profesionalac – svi su ga voleli, čak i oni koji su mu zamerali!

Ambasador Srbije u Rusiji Miroslav Lazanski iznenada je preminuo u svojoj 71. godini, kako saznaju mediji.

Milomir Marić osvrnuo se na sećanja Miroslava Lazanskog, pomenuo je njegove poslovne poduhvate, ali i rekao lepe reči o njemu kao ličnosti iz privatnog života. O njemu su imali reči i Ljubinka Milinčić,gl.i odg.urednica srpske redakcije „Sputnjk“ i Predrag Rajić, Centar za drustvenu stabilnost.

VAŽNO:

VAŽNE ODLUKE ZA OPSTANAK SRPSKOG NARODA: Vučić sutra sa rukovodstvom Republike Srpske tačno u podne!

ZAPALIO SE AUTOBUS: Vraćao se iz Skoplja, putnici uspeli da izađu iz vozila na vreme

SELAKOVIĆ PREKINUO OBRAĆANJE: Zastava ne sme da bude dole! (VIDEO)

-Tužna vest, preminuo je Miroslav Lazanski, ambasador Srbije u Rusiji. Preminuo je u svojoj 71. godini.  Čoveka sam poznavao 40 godina. Upoznali smo se u Zagrebu, bio je jedan od najtalentovanijih novinara, komentator, odlazio je u ratove na Bliskom istoku, izveštavao je iz svih tih ratova, nije ni sanjao da će se ratovi preseliti i u Jugoslaviju.

On je bio prvi čovek koji je intervjuisao i šefa KGB-a Kručkova, i maršala Jazova i mnoge ruske generale, i bio je prvi naš novinar koji je bio primljen u američku bazu u Vest Pointu. U ratovima 90tih je izgubio kuću i posao i morao je da beži u Beograd. Ostaće upamćen intervju Lazanskog sa Veljkom Kadijevićem.  

Lazanski je u beogradskom novinarstvu došao do najveće slave, postao narodni poslanik i ambasador Srbije u Moskvi. Svi su ga voleli, čak i oni koji su mu sve zamerali u Zagrebu, što je došao u Beograd, rekao je Marić.

Lazanski je preminuo u svom domu u Beogradu, od posledica srčanog udara.

-Mi smo sarađivali, nedavno je bio naš gost. Imao je malo duže od mesec dana odmora, nažalost, desilo se šta se desilo, strašno. Njegova tetka je tetka Biljana Plavšić, rekla je Ljubinka Milinčić.

-Imao sam prilike da ga bolje upoznam, u emisijama gde smo gostovali ali i pre tri meseca u poseti Moskvi gde sam duže imao prilike da razgovaram sa njim. Izuzetno šarmantan čovek. Nikada neću zaboraviti kada smo se popeli na vrh Hrama Hristovog u Moskvi, tada smo se fotografisali,  pa je Lazanski rekao: Hajde mi mladići ćemo ovde gde se vidi siti iza nas, mi smo za noćni život više nego za istoriju, nismo još za istoriju, rekao je Predrag Rajić.

-Mi se molimo Bogu da ovo nije tačno. Njega su svi voleli. Laza je bio Laza, nije spadao ni u jedan šablon, rekla je Ljubinka Milinčić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter