Izvor: HappyBSC
07.06.2020 u 11:02
0

MINISTAR DAČIĆ ZA HAPPYTV: TAČI TRAŽI DA BEOGRAD PRESTANE SA POVLAČENJEM PRIZNANJA!

Gostujući u jutarnjem programu Happy TV u „Vikend jutro sa Jovanom Jeremić“ ministar Dačić je komentarisao i izjavu predsednika samoproglašenje države Kosovo Hašima Tačija u kojoj je rekao da bi trebalo pritisnuti Srbiju jer je Priština ukinula mere reciprociteta.

Ta izjava znači da bi Srbija trebalo da prekine sa kampanjom povlačenja priznaja, jer je do sada vršen pritisak da oni ukinu takse i recipročne mere. Priština je u neobranom grožđu! Mislim da je situacija ista kao ranije, istakao je ministar Dačić.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

AMERIKA TUTNJI! DEMONSTRACIJE TRESU NAJJAČU EKONOMIJU SVETA (VIDEO, GALERIJA)

KORONA SE PRESELILA NA JUŽNU HEMISFERU Brazil, Meksiko i Peru na kolenima (VIDEO)

VREMENSKA PROGNOZA: I danas promenljivo sa pljuskovima i grmljavinom, do 28 stepeni

SLIKA KOJA JE OBIŠLA SVET! NA PROTESTIMA U AMERICI: SRBIJA PAMTI! (FOTO)

BUŠILA GA MAKAZAMA! Snimanje emisije „SABOTAŽA“ na Happy TV napravilo HAOS (VIDEO)

I potom dodao:

– Promenila se naša spoljna politika, neke stvari su ponovo vraćene na pregovarački sto, iako su neki smatrali da je pitanje Kosova potpuno rešeno, sada smo na nekom novom početku, rekao je Dačić.

On je i dodao, našalivši se, da je učinio dosta i za poznavanje geografije, aludirajući na to da je kao ministar spoljnih poslova obišao gotovo sve zemlje sveta agitujući za otpriznavanje nezavisnosti samoproglašene države Kosovo i da je u toku svog mandata uspeo ono što ranijim ministrima nije uspelo, a to je da samoproglašeno Kosovo više nema onu poziciju koju je pre imalo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter