Izvor: Alo.rs
07.06.2020 u 10:42
0

BOCAN-HARČENKO PRENEO VUČIĆU LIČNI POZIV PUTINA!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće Paradi pobede 24. juna u Moskvi, na poziv predsednika Rusije Vladimira Putina.

Vučić je danas primio ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Bocan-Harčenka, koji mu je preneo Putinov poziv da prisustvuje Paradi pobede 24. juna u Moskvi.

Predsednik Vučić je ovom prilikom potvrdio da će prisustvovati Paradi pobede, ponosan na činjenicu da su srpski i ruski narod, privrženi slobodarskoj tradiciji, u Drugom svetskom ratu bili na istoj strani prava i pravde, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće Paradi pobede 24. juna u Moskvi, na poziv predsednika Rusije Vladimira Putina.

„Velika je čast prisustvovati proslavi 75-godišnjice pobede nad fašizmom. Mi smo u Drugom svetskom ratu osvojili slobodu uz pomoć Crvene armije i Srbija je protiv pokušaja revizije istorije. Borićemo se da istina opstane“, rekao je predsednik Vučić.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

AMERIKA TUTNJI! DEMONSTRACIJE TRESU NAJJAČU EKONOMIJU SVETA (VIDEO, GALERIJA)

KORONA SE PRESELILA NA JUŽNU HEMISFERU Brazil, Meksiko i Peru na kolenima (VIDEO)

VREMENSKA PROGNOZA: I danas promenljivo sa pljuskovima i grmljavinom, do 28 stepeni

SLIKA KOJA JE OBIŠLA SVET! NA PROTESTIMA U AMERICI: SRBIJA PAMTI! (FOTO)

BUŠILA GA MAKAZAMA! Snimanje emisije „SABOTAŽA“ na Happy TV napravilo HAOS (VIDEO)

Ambasador Bocan-Harčenko je rekao da je predsednik Putin izabrao 24. jun, jer je na taj dan 1945. godine na Crvenom trgu održana istorijska parada pobednika, koju su predvodili maršali Žukov i Rokosovski, pošto je tradicionalna parada 9. maja morala da bude odložena zbog epidemije korona virusa.

Predsednik Vučić je izrazio saosećanje zbog žrtava korona virusa u Rusiji i još jednom zahvalio na ljudskoj i državničkoj solidarnosti koju je predsednik Putin pokazao uputivši nam medicinsku pomoć.

Predsednik Vučić i ambasador Bocan-Harčenko su, očekujući skori dolazak u Beograd jednog visokog ruskog zvaničnika, razgovarali o bilateralnim odnosima Srbije i Rusije, kao i pitanju Kosova i Metohije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter