Izvor: Tanjug
26.08.2021 u 08:53
0

MINISTARKA KULTURE MAJA GOJKOVIĆ UPUTILA TELEGRAM SAUČEŠĆA PORODICI LANETA GUTOVIĆA: Njegov odlazak je veliki gubitak za celokupnu srpsku kulturnu scenu!

Potpredsednica Vlade i ministarka kulture i informisanja Maja Gojković uputila je danas telegram saučešća porodici Milana Laneta Gutovića, u kojem je istakla da je njegov odlazak veliki je gubitak za celokupnu srpsku kulturnu scenu.

– Sa velikom tugom sam primila vest o smrti velikana srpskog glumišta. Lane Gutović ostaće upamćen po nezaboravnom smislu za humor, svojoj nenametljivosti, iskrenosti i jedinstvenom senzibilitetu- navela je Gojković u saučešću.

VAŽNO:

NAJNOVIJA VEST: Napustio nas je Milan Lane Gutović, preminuo nakon što mu se pogoršalo zdravstveno stanje

VREME DANAS: Malo toplije!

TUGA ŠIROM REGIONA: Mediji u okruženju sa pijetetom izveštavaju o smrti Laneta Gutovića

AMBASADOR SRBIJE MARKO ĐURIĆ ZA “ DOBRO JUTRO SRBIJO“: Srbija rapidno odskače po nivou razvoja infrastrukture, ekonomiji i dobrim odnosima u regionu!

Ističe da je domaća kinematografija ostala je bez jednog od svojih simbola, vrhunskog komičara i autentičnog umetnika koji je ostavio neizbrisiv trag ne samo na filmu, već i televiziji i pozorištu.

Prepoznatljiv po svojoj posvećenosti glumi, ali neopterećen slavom i svojom glumačkom veličinom, živeo je život „običnog“ čoveka. Pamtićemo njegove uloge i vedar duh kojim je zračio“, poručila je Gojković u telegramu saučešća.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter