Izvor:
09.03.2019 u 11:42
0

MINISTARSTVO KULTURE I INFORMISANJA: Raspisan konkurs za predlaganje programa/projekata u oblasti kulture i umetnosti!

Ministarstvo kulture i informisanja raspisalo je Konkurs za predlaganje programa/projekata u oblasti kulture i umetnosti za Kulturni centar Srbije u Parizu u 2019. godini.

Konkus je objavljen na sajtu Ministarstva kulture i informisanja, a biće otvoren do 8. aprila 2019. godine.

Kako se navodi, pravo učešća imaju ustanove, umetnička i druga udruženja registrovana za obavljanje delatnosti kulture, kao i drugi subjekti u kulturi, osim ustanova kulture čiji je osnivač Republika Srbija.

Cilj konkursa je razvoj srpsko-francuske kulturne saradnje pružanjem podrške i promocijom već realizovanih uspešnih projekata i uspešnih pojedinaca, u svojoj oblasti, koji će biti sufinansirani ili finansirani za predstavljanje u Francuskoj, kaže se u objavi konkursa.

Precizira se da programi koji se predlažu treba da su prevashodno namenjeni upoznavanju sa srpskom kulturom i približavanju dostignuća srpske umetničke scene francuskoj publici.

Izvor: Tanjug
Foto: kultura.gov.rs/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter