Izvor: Alo.rs
11.10.2023 u 12:58
0

Mirović najavio rekonstrukciju Osnovne škole „Slavko Rodić“ u Bačkom Jarku

Pokrajinska vlada je na današnjoj sednici donela odluku da obezbedi finansijska sredstva za rekonstrukciju Osnovne škole „Slavko Rodić“ u Bačkom Jarku, u opštini Temerin, i objekata u njenom kompleksu, kako bi se omogućili bolji uslovi za nastavu, učenje i boravak dece i zaposlenih u toj obrazovnoj ustanovi.

U Beogradu svečano otvorena nova sezona besplatnih škola sportova za devojčice

Reč je o višegodišnjem projektu čija je procenjena vrednost 969 miliona dinara, od čega je za radove u 2023. godini Pokrajinska vlada, preko Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, obezbedila 250 miliona.

Projektom je predviđena rekonstrukcija školskog objekta spratnosti P+1, sportske sale i kotlarnice.

Planirana je i obnova pomoćnog objekta u dvorištu, u kom će biti dve učionice za nastavu tehničkog obrazovanja i sanitarni blok.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter