Izvor: Kurir.rs
11.10.2023 u 11:13
0

BEZ VODE I STRUJE DANAS OVI DELOVI BEOGRADA: Detaljan spisak ulica

Zbog planiranih radova na vodovodnoj i elektro mreži na teritoriji Beograda koje izvode JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ i Elektrodistribucija Srbije pojedine beogradske opštine biće tokom dana bez vode i struje.

DANAS I SUTRA DELOVI NOVOG BEOGRADA BEZ VODE: Najavljena isključenja i u Barajevu

Kako je objavljeno na sajtu JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“, voda će biti isključenja danas od devet ujutru, pa sve do osam sati posle podne u centru Zemuna.

Potrošačima u ulicama Trogirska, Petra Kočića i Džordža Vašingtona biće privremeno isključeno vodosnabdevanje zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda na opštini Zemun.

Svi građani su o radovima blagovremeno obavešteni, i savetovano im je da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Iz Vodovoda su saopštili da je za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena auto-cisterna sa vodom.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Servisnom centru Grada Beograda na broj 11-0-11 ili na besplatni broj telefona za sve pozive iz fiksne telefonije 0800 11-00- 11, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na našoj veb adresi www.bvk.rs .

Isključenja struje

Stanari delova 11 beogradskih opština danas izvestan period neće imati električnu energiju, saopštila je Elektrodistribucija Srbije.

Bez struje biće naselja u beogradskim opštinama Zvezdara, Palilula, Savski venac, Voždovac, Rakovica, Novi Beograd, Zemun, Grocka, Barajevo, kao i pojedina naselja u opštinama Obrenovac i Mladenovac danas neće imati struje najranije od pola devet ujutru, i najkasnije do pet sati posle podne.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter