Izvor: Kurir.rs
11.10.2023 u 13:12
0

DA LI JE MOGUĆE I POSLE 1. OKTOBRA PODNETI PRIJAVU ZA PENZIONERSKU KARTICU: Evo šta kaže direktor PIO Fonda Relja Ognjenović

Odgovor je pozitivan, a evo kako to da učinite.

Pošto se jedan korisnik požalio kako se još uvek nije prijavio za Penzionersku karticu pitao je i da li sada može da podnese zahtev.

On je dobio pozitivan odgovor od direktora PIO Fonda Relje Ognjenovića.

On podseća da je primena kartica počela 1. oktobra ali da je prijavljivanje uvek moguće, kako za one koji su to pravo ranije ostvarili, ali se još nisu prijavili, tako i za nove korisnike prava iz PIO osiguranja.

Procedura je jednostavna, u nekoliko koraka se možete prijaviti onlajn putem sajta Fonda PIO, podseća Ognjenović, kao i na šalterima Fonda, u poštama i u bankama Poštanska štedionica.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter