Izvor: Happy BSC Portal/Alo.rs
18.11.2023 u 17:14
0

NARUČILI PIĆE U KAFANI, NISU PITALI ZA CENU: Od računa im je umalo pozlilo

Cene pića u restoranima i klubovima oduvek su bile skuplje u odnosu na one u samoposluzi, ali jedna Beograđanka nikada ne bi pretpostavila da ta razlika može da bude čak desetostruka.

Kako je D. B. ispričala ona i društvo su se uputili u kafanu i opredelili su se za belo vino to veče. Priznaje da nisu pitali koliko košta flaša, ali vođeni prethodnim iskustvima, pretpostavili su da je cena oko 2.000 – 2.500 dinara.

– Obično smo flašu vina plaćali oko 2.500 dinara, tačnije flaše vina se obično kreću oko te cifre i nešto više za kvalitetnija vina. Vođeni time, rekli smo da želimo flašu belog vina, klasičnog. Iskreno, nismo pitali za cenu, ali s obzirom da je ovo „obična“ kafana i da „nije na glasu“, nismo ni pomislili da bi cifra mogla da bude problematična – priča D.B.

Međutim, kada je stigao račun, malo je reći da smo bili šokirani. Dve flaše vina, priča nam, naplaćene su im 8.400 dinara.

– Pritom, u pitanju je vino koje u samoposluzi košta oko 400 dinara – pojašnjava ova Beograđanka i dodaje da „em da ga je preplatila, a još se i otrovala“.

DOBRA VEST ZA SKIJAŠE: Na Kopaoniku 10 centimetara snega

– Figurativno naravno, ali suština je tu. Naučili smo važnu lekciju i sada više nikada neću uzeti nešto pre nego što ne pitam koja je cena – zaključuje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter