Izvor: novosti
01.02.2021 u 14:19
0

NIČE JOŠ PET ZGRADA: Novi stanovi za bezbednjake

Cena kvadrata najverovatnije će biti ista kao i u prvoj fazi gradnje stambenih jedinica

UDARNE VESTI!

SVEČAN DOČEK U PARIZU Makron poručio: Vučić ima moju punu podršku

NESTOROVIĆ KOD MARIĆA: Bolje da umrem, ali neću pogaziti svoju reč!

DANAS JE SVETI MAKARIJE: Vaskrsavao je mrtve, i zadivljavao demone

U drugoj fazi izgradnje stanova za bezbednjake u toku je izgradnja još 298 jedinica u pet stambenih zgrada. 

Radovi se prema rečima gradonačelnika Vranja dr Slobodana Milenković odvijaju po planu, a završetak je planiran za april 2022. godine. 

Podsećamo da je Vranje prvi grad u Srbiji koji je u prvoj fazi izgradnje stanova obezbedio lokaciju i sve potrebne dozvole, pa je samim tim ovo bio prvi grad u Srbiji u kome su završeni stanovi koje je delom finansirala država. 

Tu je izgrađeno 186 stanova. Interesovanje bezbednjaka za stanove, čiji je kvadrat 400 evra, bilo je veliko, a kako nezvanično saznajemo tako je i sa novim stambenim jedinicama.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter