Izvor:
27.04.2019 u 12:59
0

NIŠ: Muškarac nakon privođenja u stanicu nasrnuo na policajku i pobegao!

Nišlija S. A. (36), koji je kroz prozor pobegao iz policijske stanice nakon što je fizički nasrnuo na policajku koja ga je čuvala, posle je uhapšen na sred reke Nišave u centru grada.

S. A. je zbog nasilja u porodici imao izrečenu meru zabrane prilaska koju je danas prepodne prekršio pa je njegova supruga alarmirala policiju. Policajci su izašli na mesto poziva i priveli S. A.

Kako se navodi, pošto su ga policajci priveli u stanicu on je u jednom trenutku nasrnuo na policajku koja je stajala pored njega u kancelariji, odgurnuo je, otvorio prozor i pobegao…

Prema navodima tog lista, S.A. je ušao u Nišavu kod zgrade Banovine, a za njim i policajci koji su ga uhapsili, nakon čega mu je određena mera zadržavanja do 48 časova.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter