Izvor: Tanjug
01.08.2021 u 08:33
0

NOĆ U BEOGRADU: Sve više poziva hitnoj pomoći zbog simptoma kovida!

Dežurni lekar Hitne pomoći izjavio je da je protekla noć u Beogradu bila relativno mirna.

Dežuralo je 19 ekipa, plus jedna pedijatrijska i intervenisale su ukupno 86 puta put, od toga 20 intervencije na javnim mestima.

Dogodile su se četiri saobraćajne nezgode u kojima nije bilo ozbiljnije povređenih, pa su sve lakše povrede zbrinute na licu mesta.

VAŽNO:

PREDSEDNIK VUČIĆ: „Otvoreni Balkan“ je ISTORIJSKI KORAK ZA REGION – nada, odgovornost i obaveza za bolju budućnost!

LINTA: Neće biti trajnog mira na prostoru bivše Jugoslavije, dok god HRVATI NE OSUDE GENOCID NAD SRBIMA!

DANAS U SRBIJI PAKLENE TEMPERATURE: Evo kakvo vreme nas očekuje narednih sedam dana

Ekipe su intervenisale nekoliko puta i zbog lica u alkoholisanom stanju koja su vožena na odeljenje toksikologije VMA.

Prema rečima dezurnog lekara, sve je više poziva građana koji se javljaju zbog povišene temperature i simptoma sličnih kovidu.

Kao i prethodnih noći u velikom broju su se javljali hronični srčani bolesnici zbog bola u grudima, asmatičari napada i hipertenzičari, ali i oni koji su se raspitivali za simpome prehlade i kovida.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter