Izvor: Happy BSC
20.10.2021 u 10:47
0

NOVA EMISIJA SAMO NA HAPPY TV „BUDIMO LJUDI“! Pomozimo bližnjima – ovo su porodice koje ceo svet treba da vidi i čuje

Ovog vikenda ne propustite emisiju humanog tipa, koja će vam približiti svet oko nas, samo na Happy televiziji – „Budimo ljudi“!

U saradnji sa nevidljivim herojima organizacije Srbi za Srbe, napravljen je projekat o deci i porodicama koje ceo svet treba da vidi i čuje.

Sloga, srpstvo i povratak našim korenima je ono što nas pokreće.

Kroz emisiju ćemo se podsetiti da je poenta našeg postojanja da pomognemo bližnjima, da im se ne ugase ognjišta, da se deci vrati izgubljeno detinjstvo i da budemo ljudi, kao što je govorio blaženopočivši Patrijarh srpski Pavle.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter