Izvor:
26.11.2018 u 19:29
0

OČEKUJU POMOĆ: KBC u Gračanici ima lekova za dve do tri nedelje!

Direktor Kliničko-bolničkog centra Priština sa privremenim sedištem u Gračanici, Branislav Lazić, izjavio je da taj centar ima zaliha lekova za dve do tri nedelje, ali da očekuje pomoć od Vlade Srbije, Ministarstva zdravlja i Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Lazić je kazao da taj centar ima određenu zalihu lekova koja nije tako velika, te da ima nekih lekova čije zalihe su na nivou od sedam dana.

– Napetost među zaposlenima KBC-a i našim stanovnicima raste iz dana u dan, jer smo svesni toga da se ove mere mogu odraziti na vitalni režim snabdevanja lekovima, medicinskog materijala i kiseonika, što je neophodno za funkcionisanje – rekao je on.

Vlada Kosova donela je u sredu, 21. novembra, odluku da poveća uvozne takse za robu iz Srbije i BiH sa deset na 100 odsto, dan posle sednice Interpola na kojoj Kosovo nije primljeno u članstvo te organizacije

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter