Izvor: Happy BSC Portal/Objektiv.rs
11.11.2023 u 16:06
0

OD PONEDELJKA POČINJE PRIJAVA: Kako do nove studentske kartice

Prijava studenata za nove studentske kartice počinje u ponedeljak, 13. novembra, u podne, na portalu Uprave za trezor, najavio je danas potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali.

Prijava studenata za nove studentske kartice počinje u ponedeljak, 13. novembra, u podne, na portalu Uprave za trezor, najavio je danas potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali.

On je na svom Instagram nalogu napisao da su studentske kartice novi veliki i važan projekat koji pokreće država i koji će studentima u celoj Srbiji, kojih je oko 240.000, omogućiti brojne benefite, popuste i pogodnosti.

Kako je najavio Mali, studenti će prilikom prijave unositi JMBG, birati fakultet, unositi broj mobilnog telefona kako bi bili obavešteni kada je kartica gotova, a biraće i ekspozituru banke Poštanska štedionica gde žele da preuzmu karticu.

Studenti će prilikom prijave davati i saglasnost za obradu podataka.

– Nova studentska kartica će biti potpuno besplatna, biće platna, a služiće i kao identifikaciona – napisao je Mali i pozvao sve studente da se prijave za karticu.

EVO IZ KOJIH RAZLOGA U SRBIJI MOŽETE DA TRAŽITE PONIŠTENJE BRAKA: Preljuba nije dovoljan uslov za razvod

Ministar je naglasio i da će za studentsku karticu moći da se prijave svi studenti akreditovanih fakulteta i akademija u Srbiji, kako državnih, tako i privatnih.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter