Izvor: Informer
06.11.2021 u 17:26
0

OVO JE DRUGA SUPRUGA MUAMERA ZUKORLIĆA, s njom ima četvoro dece!

Elma Elfić Zukorlić je druga supruga Muamera Zukorlića, preminulog muftije u Srbiji s kojim je u legitimnom braku dobila četvoro dece.

Elma je 9. septembra imenovana za pomoćnika ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Na toj poziciji zadužena je, kako piše u odluci Vlade Srbije, za ljudska i manjinska prava.

PROČITAJTE JOŠ:AKADEMIK, MUFTIJA, PREDAVAČ, POLITIČAR: Na čelu Islamske zajednice punih 19 godina

Elma se inače bavi menadžmentom, a o svom mužu je uvek pohvalno govorila.

– Suprug mi je bio najveća podrška kada sam osnovala svoju firmu i moram priznati da je u teškim trenucima, kada sam htela da odustanem, imao više vere u mene nego ja sama – rekla je Elma svojevremeno.

– Kao roditelji četvoro dece, vodimo sasvim normalan porodični život, posvećeni deci i poslovima kojima se bavimo. Deca nam daju posebnu dinamiku i pružaju veliku radost. Posebno osveženje nam je najmlađi sin. U tom smislu, atrakcija su samo ljubav i poštovanje koje smo uspeli da negujemo i održavamo istim intenzitetom punih 14 godina – istakla je Elma.

Podsetimo, Muamer Zukorlić potpredsednik Narodne skupštine Republike Srbije, predsednik i glavni muftija Mešihata Islamske zajednice u Srbiji preminuo je u 51. godini.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter