Izvor: BSC HAPPY
26.11.2023 u 22:57
1

OVO SU SVE MERE POMOĆI DRŽAVE: Evo ko će i koliko novca dobiti narednih dana

Predsednik Vučić najavio je nove mere pomoći države građanima. Na kraju svog obraćanja javnosti on je još jednom sumirao kome će sve narednih dana leći novac od države.

– Za 4 dana ide po 20.000 jednokratne pomoći penzionerima, zatim za šest dana ide korisnicima kućne nege, negovateljicama po 10.000 – rekao je predsednik Vučić.

On je istakao da će nove mere večeras najavljene, a to su pomoć srednjoškolcima i studentima takođe biti uskoro isplaćene.

VAŽNO OBRAĆANJE PREDSEDNIKA VUČIĆA: Svakom srednjoškolcu po 10.000 dinara!

– Nadam se za nekih desetak dana i da krene ova pomoć srednjoškolcima po 10.000 dinara. Istovremeno, studentima na studentskim novim karticama biće po 1.000 dinara prilikom preuzimanja – poručio je predsednik-

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “OVO SU SVE MERE POMOĆI DRŽAVE: Evo ko će i koliko novca dobiti narednih dana”

  1. Da se bar setijo nas koji nemamo ni pezihe ni plate a imamo 73 i 63 godine a ni za osnovni zivot nemamo a ne jos lekovi i ostalo da ne nabrajam mi nismo gradjani ove zemlje a glasamo ga svaki put kad treba nema veze mi mozemo i da ne hedemo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter