Izvor: ALO
09.12.2021 u 12:04
0

POČINJE SEZONA SKIJANJA: Spasioci Gorske službe od sutra dežuraju na Kopaoniku

Spasioci Gorske službe spasavanja (GS S) od sutra će dežurati na Kopaoniku, gde se i zvanično otvara sezona skijanja.

Kako se naovodi u saopštenju GS S, na Kopaoniku trenutno dežura pet spasilaca, a nova smena dolazi svakih nedelju danas, dok će se u skladu sa brojem skijaša povećavati i broj spasilaca Gorske službe.

Očekuje se da sredinom meseca zimska dežurstva Gorske službe spasavanja počnu i na Staroj planini, a krajem meseca i na Zlatiboru i Divčibarama.

Kao i svih prethodnih godina, spasioci Gorske službe spasavanja dežuraće na planinama i pružati pomoć svima kojima je potrebna sve do kraja zimske sezone.

Gorska služba spasavanja Srbije je dobrovoljna i neprofitna organizacija čiji je osnovni cilj pomoć i spasavanje u nepristupačnim planinskim i urbanim uslovima, čiji je osnovni zadatak da spasi ljudski život i pomogne svima u nevolji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter