Izvor: Blic
23.06.2020 u 12:08
0

Policija IZVLAČI LJUDE iz POPLAVLJENIH KUĆA! Kritično u Ljuboviji, Osečini, Mionici…

Tokom današnjeg dana, proglašena je vanredna situacija u gradu Loznica, opštinama Mali Zvornik, Krupanj, Osečina, Mionica, Lučani i na delu opština Ljubovija, Kosjerić i Arilje, zbog čega su pripadnici Sektora za vanredne situacije MUP angažovani 24 časa dnevno.

Kako je saopštilo Ministarstvo unutrašnjih poslova, pripadnici Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova, usled obilnih padavina, 24 časa dnevno su u pripravnosti i nadziru sve vodotokove, pružaju pomoć stanovništvu i evakuišu građane Srbije u svim ugroženim opštinama.

SVE O KORONI

EKSPERTI SAGLASNI DA SE POOŠTRE MERE: Ako se ne dozovemo pameti, u julu nam se ne piše dobro!

EPIDEMIOLOG TIODOROVIĆ: Nema uvođenja vanrednog stanja, ali nove mere su spremne!

PORAST ZARAŽENIH OD KORONE: Poslednjih dana SVE VIŠE LJUDI u SAMOIZOLACIJI a ovo su NAJKRITIČNIJI gradovi

RAFALI PO ĐOKOVIĆU: Ceo svet ga krivi za buduće žrtva, a Hrvatska PREDNJAČI!

Specijalistički timovi za spasavanje i rad na vodi iz Beograda, Novog Sada, Šapca, Valjeva, Sremske Mitrovice i Čačka su, uz Žandarmeriju, tokom jučerašnjeg i današnjeg dana, evakuisali 71 osobu na teritoriji opština Krupanj, Ljubovija, Kosjerić i Lučani.Situacija je, kako se navodi u saopštenju, stabilnija u Krupnju, Loznici, Osečini, dok je u Ljuboviji, Guči, Lučanima i Arilju situacija još kritična i prati se stanje na terenu.

Inače, reagujući na najavu Republičkog hidrometeorološkog zavoda da se može očekivati veći porast vodostaja reka, Ministarstvo je još pre tri dana stavilo u pripravnost sve jedinice Sektora za vanredne situacije, posebno u severnim, centralnim i zapadnim delovima Republike Srbije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter